Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, October 4, 2011

Polka Dot Wallet & Cute Car







Wallet ni untuk Illiani. Dia minta polka dot dan simple. Saya attached zipper puller atau kepala zip pada zip. Sesiapa nak beli zipper puller boleh singgah katsini.
Wallet yang dah siap pun masih ada dan dijual kat sini. Sekarang ada diskaun dari 10% - 11%. Sesiapa yang berminat bolehlah singgah, boleh dapat pada harga diskaun sementara masih ada stok ^_^.




Ni pulak cute felt car; soft toy untuk Amjad. Nak bagi adik, dia cakap adik belum keluar lagi. Jadi dia yang main dulu...hehe. Sesiapa yang berminat dengan soft toy ni pun boleh order. Insyaallah, lepas pantang boleh saya buatkan ^_^.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover