Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, July 11, 2008

Ibu dan abah dah tengokla...















Masa 7 bulan hari tu g scan 3D/4D..punyala lama, apa taknye dia tak bagi tengok muka dia...tiap kali doktor scan on his face, mesti dia tutup ngan tangan dia. Lastly..baru dia bagi, tu pun kejap je nasib baik sempat doktor sempat save gambarnya..:)
Jantina pun dah nampak dgn jelas dah....syukur alhamdullilah. Harap baby keluar dgn selamat nanti..insyaallah.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover