Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Friday, December 20, 2013

New pattern: Granny Bag

Assalamualaikum,

Dah lama tak menjenguk blog, dah bersawang dah. Hari ni masuk blog, tengok Michelle ada pattern baru. Granny Bag. Cantik jugak granny bag tu dan designnya lain dari yang lain.



Cantikkan, siap ada piping. Kalau nak belajar boleh beli pattern ni. Kt blog Michelle pun ada bagi tip macamana nak jahit piping.


Bahagain dalam pun luas. Hmm, macam nak beli je patternnya..hihi. Sekarang sale 5usd, hari Isnin kembali harga pada harga asal. Sesiapa yang nak beli boleh klik kat sini

Happy sewing ^^/.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover