Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Monday, October 28, 2013

Hooded Towel

Hi..
Lamanya tak update, memang sejak guna facebook ni jarang sangat buka blog. Rindu pulak kat blog, kalau dulu inilah tempat kongsi hasil kraf, cerita harian dan sebagainya.

Anak baru dua, tambah lagi ntah sempat ke tak nak update. Tapi sekarang canggih, update guna hp je sambil baring..hihi.

Banyak juga hasil kerja yang terhasil tapi tu pun tak sempat nak upload semua.

Hari ni saya share hasil terbaru sayalah, hooded towel! Dah jadi kesukaan Amjad dari dulu, biasanya orang lain gambar binatang dia nak Thomas juga.



Jadilah inilah hasilnya yang pertama. Amatlah sesuai bawa pergi pantai atau taman tema air lebih-lebih lagi kalau waktu panas, adalah penutup untuk lindung kepala dari kepanasan.



Saturday, October 5, 2013

Last Sale at Michelle Pattern!!

Salam semua,

Hi..



Biasanya setiap Jumaat, Michelle buat sales yang dipanggil $5 Friday tapi mulai hari ini hingga Isnin, 7 Okt 2013 Michelle Pattern adakan jualan murah buat KALI TERAKHIR untuk tahun ini dan $5 Friday juga akan berakhir. No more $5 Friday anymore next time!!

Semuanya ada 22 patterns termasuk bag, pouch dan wristlet dan juga 2 dokumen iaitu - How to Format a PDF Sewing Pattern in Open Office dan Determine Your Price Worksheet.

Jadi rebutlah peluang ni sebelum terlambat ye. Saya pun rasa nak beli pattern yang belum ada dalam simpanan..hihi ^^. 

Jom2.. Happy sewing everyone ^^.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover