Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Sunday, June 30, 2013

Reviseable Bag





 Antara yang di jual di Subang Parade hari ni.

Map I Love Bazaar

Map kedudukan meja di I love bazaar, subang parade. Kami di meja no. 51

Sweetlilcraft at I Love Bazaar, Subang Parade.

Salam semua..

Saya harap belum terlambat merwar-war kannya di blog. Saya betul2 sibuk hingga terlupa nak cerita di blog..

Sweetlilcraft akan berada di Subang Parade pada 30/6, tingkt 1, meja no.51.. dekat dgn pakson, (boleh tgk map). Kami mula pukul 11.00 pagi - 9 malam. Ada beberapa jenis barangan hasil tangan Sweetlilcraft akan dijual. Antaranya, cluth, pouch dan bag.

Gambar pun xsempat nak ambik. Ni pun tgh sibuk lagi buat persiapaan akhir. Tidurkan khalifah kecik ni dulu pastu sambung kerja.

Oklah, jumpa di sana. Ohya, 3 pelanggan pertama akan dapat free gift dari kami. Jom ke sana esok ye.. ^^

Thursday, June 6, 2013

Baby Bedding Set

Salam..

Cuma nak update projek yang baru siap. Satu set tilam bayi. Next projek banyak lagi sebelum prepare untuk bazaar. Aduh sempat ke nak prepare ni. Fateh pantang tengok saya duduk nak menjahit. Dia terus datang tak bagi menjahit. Kerja saya menjawab email atau browse tutorial dan cari inspirasi sambil menyusukan dia. Dia tidur baru sambung menjahit.


Gambar kat bawah tak terang sangat. Saya snap malam tadi jadi kurang pengcahayaan. Nak baiki lagi dah tak sempat dah.


Oklah, jumpa lagi. Tempahan ditutup sehingga raya ye.. ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover