Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Thursday, August 2, 2012

Black & White Stripe Car Accessories

Assalamualaikum..

Hi, satu lagi set aksesori kereta. Tempahan dari Alyn, terima kasih ye. Suami saya cakap..buat untuk orang je, kereta sendiri takde..hehe. Bila nak buat ntah, masa memang tak mengizinkan. Jadi buat masa sekarang, tempahan ditutup sampai diberitahu. Banyak projek sendiri yang tertangguh. 



Ni pulak sarung kotak tisu. Saya selalu tukar design sarung kotak tisu ni sampailah jumpa yang senang dijahit. Akhirnya, saya rasa yang ni senang dijahit. Polanya saya ambik kat sini. Tapi saya ubah mengikut saiz kotak tisu yang besar.


Saya juga tukar dengan butang biasa sebab takde snap button. Boleh juga guna butang ketip tapi kena jahitlah. Saya M sikit,  jadi guna butang ni lagi senang.. :)

Ada beberapa tempahan lagi nak disiapkan. Kita ni lagi tak siap kerja memang rasa tak senang duduk. Nak buat yang lain pun rasa bersalah je jadi kena siapkan tempahan dulu. Tapi tak sempat nak siapkan semua sebelum raya, jadi kena sambung lagi lepas raya. Raya tahun ni nak cuba jahit baju sendiri, tu pun belum jahit. Harap sempatlah jahit, jangan nanti takde baju raya dahla..hehe.

Hmm, buka puasa nanti nak masak apa ye? Hari ni suami nak makan mee bandung. Alhamdulillah, sejak puasa ni takde ke bazar, adalah sekali masa balik kampung sebab tak sempat masak. Apapun jimat dan puas hati masak sendiri walaupun simple, kan. 

Oklah, sampai jumpa lagi. Terima kasih singgah kat sini. Selamat berpuasa dan berbuka nanti ^^.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover