Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Saturday, July 21, 2012

Selamat Berpuasa



credit - google

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah, masih lagi diberi peluang untuk bertemu Ramadhan al-mubarrak. Buat semua muslimin dan muslimat, Selamat Berpuasa dan semoga kita dapat mengambil peluang pada bulan ini untuk meningkatkan lagi amal ibadah dan terus istiqamah hingga bulan-bulan yang seterusnya..insyaallah.

Ok, jumpa lagi. Take care ^^.

Thursday, July 12, 2012

Sulam Tuala


Hii..ni sulam tuala yang saya cakap pada post yang lepas. Sebenarnya nama tambah nama fateh ngan amjad, tapi tak sempat pulak. Dah tak nyempat nak post kat sini..hehe. Sesapa nak tempah sulam tuala boleh je. Harga kita boleh bincang..

Oklah, jumpa lagi ye ^^


Tuesday, July 10, 2012

Hobo Bag and Jeans Tote Bag

 Assalamualaikum..

Hi..Lama betul ambik masa nak update. Kalau boleh nak disiplinkan diri buat blog entry 3 kali seminggu tapi susah jugak..hmm. 

Oklah, ni beg yang baru diposkan semalam. Simple hobo bag dengan nama disulam mesin. Talinya boleh dibuka, dilaras mengikut panjang yang disukai dan ikat.




Ni pulak jeans tote bag utk lelaki. Sebenarnya saya upcycled seluar jeans jadi beg. Tapi jangan risau, seluar jeans ni saya dapat dari kawan saya yang jual baju bundle. Satu plastik besar saya dapat. Seluar-seluarnya saya dah basuh sebelum dijahit jadi beg. Banyak lagi belum terjahit. Nantilah dah selesai tempahan ni saya nak jahit, upcycled semua jeans tu. Jadi, green the world kan..


Nama disulam mesin juga. Saya pun baru sulam tuala..nanti saya update gambarnya. Ok, sampai jumpa lagi.. ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover