Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, June 19, 2012

Pod Posey Hobo Bag and Wallet

Salam..

Dah lama tak update blog ni kan, sejak ramai guna medium Facebook ni saya sendiri jadi jarang nk update blog. Lebih-lebih lagi dalam keadaan saya yang sering mengejar masa, masa untuk update blog pun dah takde. Hari ni ambik juga kesempatan untuk update sementara tunggu waktu solat.

Dalam bulan Jun ni, hujung minggu dah sarat dengan aktiviti. Macam-macam hal, menjahit pun tak dapat tumpu sepenuhnya. Sekarang pun suami kat wad, kesian duduk seorang je kat sana. Esok kena pergi tidur sana jugaklah.

Ohya, projek jahit ni siap awal bulan 6. Lama betul nak siapkan beg ni. Ada sebulan kot sambil selit-selit jahit nursing cover.  Kain designer cotton by Michael Miller.








Satu set dengan hobo bag, saya jahit wallet Pod posey. Alhamdulillah, dah siap yang ni tapi masih ada lagi order lain yg menunggu. Hmm..mood menjahit dah merundum ni. Fuhh, caiyok2!! Sekarang masa untuk menjahit pun terhad, jadi tempahan ditutup buat sementara waktu hinggalah diberitahu kelak. Kesian pada kawan2 kena tunggu lama nanti..

Oklah, dah azan. Jumpa lagi, bye ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover