Perhatian!!

Ada beberapa post yang telah hilang gambarnya. Saya akan update balik gambar tersebut satu persatu ye. Harap masih sudi singgah ke sini ^^.

Tuesday, November 30, 2010

Patchwork Pouch

Dah sebulan saya jahit pouch ni. Ingat nak jahit banyak-banyak dulu baru upload tapi tak sempat lagi nak buat yang lain. Kainnya dari fabrik scrap yang saya beli dari Kelly (Fabric Fanatics) setahun yang lepas kat Etsy. Lama kan?? Haha..sayang nak guna. Kain kotak2 coklat tu pulak dari US, Kak Lin (Spinnings Spool). Aduh..lama tak borak dengan kaklin, rindunyaa..




Pouch ni saya jahit secara patchwork di bahagian depan sahaja. Warna kainnya sama jadi tak perasan patchwork kan? Penutup saya guna flex frame. Pouch ni sesuai utntuk isi hand phone, ipod dan kosmetik yg kecil seperti lipstik, eyeliner & etc.



Bahagian belakang saya jahit cotton label. Label tu saya dapat sebagai free gift dari Kawaii Stations.


Saya hias dengan crochet lace yang saya beli dari May,  crochet flower dan cover button tu yang saya buat sendiri.

Sesiapa yang berminat, boleh dapatkan pouch ni kat LILSTORE. Ada satu je, specially create for you ^^ !!

Monday, November 29, 2010

Sales For Skip Hop Bag


JUALAN MURAH DI LILSTORE!!


Hi,
Jika anda ada anak yang akan ke taska atau tadika, Skip Hop Bag adalah beg yang paling sesuai untuk anak kecil anda. Skip Hop Bag telah menghasilkan beg yang comel berbentuk  binatang dalam pelbagai pilihan. Ia juga mempunyai pelbagai warna yang cerah dan terang yang amat sesuai untuk si kecil anda.

Skip Hop Bag telah berada di LILSTORE sekarang! Ada 3 pilihan corak di dalam simpanan. Dalam tempoh seminggu, bermula hari ini (29 Nov - 5 Dis 2010), anda boleh dapatkannya dengan harga diskaun. Sila layari LILSTORE untuk keterangan lebih lanjut.


New Items

Salam,
Ada beberapa produk baru telah dimasukkan dalam LILSTORE. Pelbagai bahan untuk kraftangan, beg dan hasil kerja tangan saya.


Boleh layari LILSTORE untuk ketahui lebih lanjut. Lilstore juga akan mengadakan JUALAN MURAH untuk produk yang terpilih sempena buka sekolah akan datang. Jualan murah akan bermula esok (29 Nov 2010) dan berlangsung selama seminggu. Jadi jangan lupa layari lilstore dan ambil kesempatan sempena jualan murah ^^.

Jumpa lagi ^^/.

Wednesday, November 24, 2010

New Waiting List : Nov-Dec 2010


Rasanya inilah senarai terakhir untuk tahun ni. Terima kasih buat semua yang memberi sokongan dan membuat tempahan dengan saya. Semoga semuannya berpuas hati dengan hasil tangan saya. Insyaallah, segala kekurangan akan diperbaiki dari masa ke semasa.


Buat semua yang tempahannya belum disiapkan, terima kasih kerana sabar menunggu. Insyaallah saya akan lakukan yang terbaik! ^_^


Ilah : Backpack & Sling bag (dep:17/6) - done

Nadira : Diapers Bag (dep:21/6)

Hannie : Tote Bag;  C3, A1 (dep: 1/8)

Mas : Backpack (dep:17/8)

Paes : Diapers Bag (10/9)

Azze: Wallet & sling bag (dep: 12/10)

Maisarah : Tote Bag

Zaid  : Sling bag

Saturday, November 13, 2010

Tudung bidang 60" di LILSTORE sekarang!!



5% diskaun mulai 12 Nov - 19 Nov 2010!!






Ada pelbagai corak dan warna tudung bidang 60 inci di LILSTORE sekarang.  Setiap corak hanya ada sehelai sahaja. Jadi dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok!!





Uncang Muni


Alhamdulillah, lega rasanya apabila siap jugak 700 uncang untuk perkahwinan Muni.  Mencabar betul buat uncang ni, nasib baik sepupu, makcik dan suami ada gak menolong. Ringan jugaklah beban. Tapi sekurang-kurangnya ada jugaklah pengalaman menerima order yg byk mcm ni. Tapi cukuplah rasanya pengalaman itu. Dah penat..huhu.

Jadi, lepas ni nak tumpu siapkan tempahan yang sedia ada. Saya minta maaf banyak2, saya dah tak dapat menerima tempahan lain lagi. Bukan menolak rezeki, tapi saya perlukan ruang masa untuk Amjad yang kian membesar.

Minggu depan saya balik kampung seminggu. Jadi, jika ada sesiapa yang nak order apa-apa terus je pergi LILSTORE.  Segala urusan pengeposan saya akan lakukan selepas saya balik dari kampung.

Akhir sekali..

SALAM IDUL ADHA buat semua ^^


(note: Pening kepala nak tulis dalam Bahasa Inggeris lagi.  Jadi sayangilah bahasa kita..haha)

Thursday, November 4, 2010

Pre- Order : Skip Hop Bag

SKIP HOP BAG





Really cute bags right? Get one for your little one ^^. This pre-order will be closed on 10th Nov 2010. I'll be place order on 11th Nov 2010. These bags will be arrived in one week.



Price : RM60, regular price RM85


(excluding postage)


Skip Hop Bag features:


* Durable material mixed with whimsical details.
* BPA-Free, Phthalate-free, PVC Free.
* Roomy main compartment.
* Adjustable side pocket — great for a sippy cup.
* Insulated front pocket includes 2 interior pockets.
* Padded, adjustable comfy straps.
* Easy to clean lining.
* Suitable for ages 2-6 years.
* Size: 25.4cm x 10.1cm x 29.2CM.



If you are interested, please email me. It's for serious buyer only. What you should do:


1. Tell me which bag do you like and I'll will give you my account number so you can pay 50% deposit.


2. Once the bags arrived, I'll let you know and you can pay another 50%  + postage (RM6 for poslaju).


The price will be increased once I put it in my lilstore. So, grab this opportunity now!! ^^


Don"t hesitate to email me: sweetlilcraftshop [at] gmail [dot] com


ImageHost.org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover